naar hoofdpagina

Welkom op de groepspagina van de papegaaien! 

Wat gezellig dat jullie onze groepspagina bezoeken! Wij zijn een leuke en enthousiaste groep van 29 jongens en meiden die dit jaar met elkaar zullen optrekken en samen zullen leren. Op deze pagina kunt u onze belevenissen op school volgen door foto's en verhalen.

Groetjes van alle papegaaien, juf Esther

bericht zoeken:
 Zoeken

Koningspelen overzicht hele school

...
gepubliceerd op 15-05-2018

De partij voor de kleine kinderen

Na een stemronde in groep 8 heeft de partij voor de kleine kinderen gewonnen. En dat lieten ze niet zitten bij winnen. Vandaag was het de dag waarop de partij voor de kleine kinderen mocht laten zien waar ze echt voor staan.

De partij heeft...

gepubliceerd op 09-03-2018

High tea

Het jaar 2017 hebben we op de Livingstoneschool afgesloten met een high tea. Op de foto's ziet u hoe gezellig (en lekker!) het was!!

...
gepubliceerd op 22-12-2017

Sinterklaas

December is een drukke maand en dat begint al in november. De Sint en zijn Pieten zijn aangekomen in Nederland en ook in Gouda. Het Sinterklaasjournaal werd op de voet gevolgd en de spanning nam met de dag toe. Daarom deden we alles dan maar in...

gepubliceerd op 05-12-2017

Nationaal Schoolontbijt

Op 8 november heeft de Livingstoneschool meegedaan aan het Nationaal Schoolontbijt. Dus ook wij hebben heerlijk met elkaar gezond gegeten. Mede mogelijk gemaakt door behulpzame ouders.

...
gepubliceerd op 08-11-2017
1 2 3