naar hoofdpagina

Kledingbeurs

  

Winterkledingbeurs 2 en 3 oktober 2018

De winterkledingbeurs van de Livingstoneschool komt er weer aan! De kledingbeurs is in de aula aan de achterzijde van de school aan de Livingstonelaan. Je kunt leuke, betaalbare tweedehands kinderkleding (maat 92 t/m 176) kopen op:

·      Dinsdag 2 oktober van 19.00-21.00 uur. Let op: Tussen 19.00-20.00 uur heb je alleen met een nummer toegang tot de beurs. Toegangsnummers kun je vanaf 19.00u gratis ophalen. Bij het uitdelen van de nummers hoor je hoe laat je (groepsgewijs) naar binnen mag. Vanaf 20.00 uur is er vrije inloop.

·      Woensdag 3 oktober van 8.30-9.30 uur (vrije inloop)

Wil je zelf kinderkleding inleveren? Dan kan dat op maandag 1 oktober tussen 8.30 en 12.00 uur in de aula. Vraag vooraf wel een verkoopnummer aan per mail (kledingbeurslivingstone@hotmail.com). Klik hier voor het downloaden van de spelregels van de kledingbeurs. Wil je helpen bij het klaarzetten of opruimen van de beurs? Fijn! Stuur ons dan even een mail!

Van de opbrengst gaat 75% naar de verkoper, 25% is voor de Livingstoneschool. Kleding die niet is verkocht, gaat naar het goede doel (stichting proplan.nl).

Vragen/info?

-       Mail naar kledingbeurslivingstone@hotmail.com

-       Volg ons via: www.facebook.com/KinderkledingbeursLivingstoneschoolGouda/

-       Of spreek één van ons aan.

Maaike de Graaf, Desiree de Rooij, Marja van Noord, Linda Wolswinkel, Fanny de Wit, Guldane Yildiz