Skip to main content

Kledingbeurs

Twee keer per jaar is er in de aula van de Livingstoneschool een tweedehands kinderkledingbeurs. Duurzaam, milieuvriendelijk én leuk voor school (een deel van de opbrengst is voor de Livingstoneschool). De zomerkledingbeurs is meestal in maart, de winterkledingbeurs in oktober. Kom jij ook mooie tweedekans kleding (maat 92 t/m 176) kopen voor je zoon en/of dochter?

 

WINTERKLEDINGBEURS

Het is weer bijna zover: de winterkledingbeurs van de Livingstoneschool! Duurzaam, milieuvriendelijk én een leuke opbrengst voor school. Kom jij ook mooie, tweedekans winterkleding (maat 92 t/m 176) kopen voor je zoon en/of dochter? De verkoop is dinsdag 26 september van 18.30-21.00 uur (vanaf 18.30 uur met toegangsnummer, vanaf 20.00 uur vrije inloop) en woensdag 27 september van 08.30-09.30 uur (vrije inloop). Heb je zelf nog leuke kinderkleding die een tweede ronde mee kan? Vraag dan vooraf een verkoopnummer aan!  

Vrijwilligers gezocht

We zoeken nog vrijwilligers die willen helpen met het uitzoeken en inhangen van de kleding en/of willen helpen met opruimen na de beurs op woensdagochtend. 

Informatie en spelregels

Hier vind je alle belangrijke informatie over de kledingbeurs. Hierin vind je ook een link naar het formulier waar je een verkoopnummer en/of toegangsnummer kunt aanvragen. Ook kun je je via deze link aanmelden als vrijwilliger!