Skip to main content

Kledingbeurs

Kledingbeurs

Twee keer per jaar is er in de aula van de Livingstoneschool een tweedehands kinderkledingbeurs. Duurzaam, milieuvriendelijk én leuk voor school (een deel van de opbrengst is voor de Livingstoneschool). De zomerkledingbeurs is meestal in maart, de winterkledingbeurs in oktober.

Kom jij ook prima, tweedekans winterkleding (maat 92 t/m 176) kopen voor je zoon en/of dochter? Je bent welkom op:

· Dinsdag 27 september 2022 van 18.30-21.00 uur

Let op: Vanaf 18.30 uur ben je welkom met een toegangsnummers. Je kunt in de week voor de kleding een toegangsnummer aanvragen via de mail: kledingbeurslivingstone@hotmail.com (eerdere aanvragen komen niet aanmerking). Vanaf 20.00 uur is er vrije inloop.

· Woensdag 28 maart van 08.30-09.30 uur (vrije inloop)

Heb je zelf nog leuke kinderkleding die een tweede ronde mee kan? Dan kun je deze op maandag 26 september tussen 08.30 en 12.00 uur bij ons inleveren. Vraag tijdig een verkoopnummer aan per mail (kledingbeurslivingstone@hotmail.com).

De kledingbeurs is in de aula aan de achterzijde van de Livingstoneschool. Je kunt alleen contant betalen. Van de opbrengst gaat 75% naar de verkoper, 25% is voor de Livingstoneschool. Kleding die niet is verkocht, gaat naar het goede doel (stichting proplan.nl).

Vragen/info? - Mail naar kledingbeurslivingstone@hotmail.com - Volg ons via: www.facebook.com/KinderkledingbeursLivingstoneschoolGouda

Spelregels Kledingbeurs september 2022