naar hoofdpagina

welkom op de groepspagina van groep 7/8

 Zoeken

 


Beste ouders en lezers,

Na een heerlijke en voedzame maaltijd was het dan eindelijk tijd voor de Bonte Avond. Wat hadden de kinderen hier naar uitgekeken, en wat was het een leuke avond. Onder leiding van Fleur Kleur en de Ali V werden alle registers open getrokken. Ook meester Wim werd iedere 5 minuten in het zonnetje gezet met zijn lijflied. Wat dit lijflied is……….vraag dat maar aan meester Wim zelf. Het heeft iets met een ‘Bussie’ te maken. Grote winnaars van de avond werden……. ‘Door de jaren heen!’ Sommige kinderen hadden wel wat moeite om hun oogjes open te houden bij deze avond. (Kunt u de leerling op de foto herkennen?)

Hierna gingen de voetjes van de vloer, en werd er nog even flink gefeest. Ook juf Esther, juf Jacoline en juf Louana zorgden voor de nodige danspasjes.

De vermoeidheid sloeg na deze enerverende avond wel toe. De kinderen gingen lekker naar bed. Morgen staat er nog een pittige dag op het programma. Op het moment van schrijven is het inmiddels vrijdag. Het is rustig in het kamphuis. Maar niet voor lang…………...
Morgenochtend gaat het programma om 06.00uur exact weer beginnen. Zorgen jullie dat de bedjes opgemaakt zijn morgenmiddag om 15.15uur?

Hartelijke groet ook van alle andere kampjuffen en meester!

Meester Kores

Gepubliceerd op 12-10-2017 door Susanne

Categorieën: categoryGroep 7/8 categorygroep 8

Bekeken: 701 keer
di
06
feb
08:55 uur

Ontdekkers EJC openingscollege (gaming)