naar hoofdpagina

Groepspagina groep 3b

Beste ouders en andere belangstellenden,

Van harte welkom op de groepspagina van groep 3b!

We zijn een groep met 22 lieve, gezellige, enthousiaste, leergierige kinderen. Deze groep heeft twee juffen, die samen gaan voor een mooi jaar, vol interessante leer-speelmomenten! T/m november zijn er zelfs 3 juffen. Thirza van Hoek zal dan haar LIOstage lopen in onze groep.

Ook hebben we op de dinsdag nog een gymmeester: meester Menno (van sportpunt Gouda)

Juf Jacoline is er op maandag en dinsdag en Juf Saskia is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Thirza versterkt ons op dinsdag, woensdag en donderdag.

We hopen u regelmatig iets mee te laten beleven van onze tijd op school door fotoverslagjes op deze pagina. Verder leest u hier stukjes over de thema's of over andere bijzondere gebeurtenissen/vieringen of juist gewoon een opvallend dagelijks dingetje.

 

We wensen u veel plezier bij het lezen en kijken op deze klassenpagina!

 

Groep 3b en juf Saskia & juf Jacoline & juf Thirza

Groepsnieuws

Kerst high tea

In de groepen 3 en 4 hebben we aan het eind van 2018 met elkaar een high tea gedaan. Alle kinderen hadden heerlijke dingen meegenomen. In elke klas was het ontzettend gezellig! We hebben lekker gegeten, gepuzzeld en gekletst....lees meer...
gepubliceerd op 21-12-2018
 

Kunst kleurt je klas!

Het schoolbrede thema voor de eerste periode is: Kunst kleurt je klas!We zijn dit jaar ons OGO thema gezamelijk met de kleutergroepen en de groepen 3 begonnen.Elke leerkracht heeft een bepaalde vorm van kunst gepresenteerd bijv. beeldhouden,...lees meer...
gepubliceerd op 12-09-2018