Livingstoneschool Gouda

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?

kiezen in de klas
Ontbijten met de Vissen
TEAMWORK in de gymzaal (2)
Ridders en jonkvrouwen
De tijdreis begint

Schoolnieuws

 Zoeken

 


Beste ouders en andere lezers,

Op het moment van schrijven is het 02.00 uur, en het is bijna rustig in het kamphuis! (ahum!)
Jullie hebben de kinderen goed uitgerust op kamp gestuurd. Hartelijk dank namens de leiding van dit kamp. Ze hebben energie voor tien!

Even terug naar het einde van de middag………

Er stond rond de klok van 6 een frietkraam klaar voor het kamphuis. Wat hadden we een trek gekregen van de afgelopen middag. Ook stonden er naast 30 kinderen, 15 meesters en juffen in de rij om een heerlijke zak patat op te halen. Wat leuk dat er zoveel leerkrachten naar het kamp aren gekomen!

Direct na het eten begon het eerste spel van de avond. We speelden het spel ‘Wie ben ik’ of ‘Wat ben ik’. Wat een volume kwam er uit deze fanatieke leerlingen. Grote winnaars van dit spel waren Ty en Lars met 16 geraden mensen of voorwerpen.

Toen was het tijd om naar buiten te gaan. In het donker kregen de kinderen van juf Eunice allemaal moeilijke opdrachten. Gelukkig had iedereen wel een ‘glow in the dark stick’ gekregen van de juf. Ieder team zijn eigen kleur. Team blauw was wel heel erg goed op elkaar ingespeeld.

Hierna was het tijd voor een ‘serieus’ gesprek. We speelden in vijf groepen het spel ‘Kaarten op Tafel’ Mooie persoonlijke, emotionele en grappige verhalen vertelden we aan elkaar in kleine groepjes.

Na dit serieuze gedeelte, was het tijd voor de nachttocht. Wisten jullie dat de kinderen dol zijn op ‘curry’? Meer kunnen we echt niet vertellen, maar dit is echt de moeite om thuis na te vragen. Inmiddels is de 3 in de klok…………………… Ik ga maar eens naar de slaapzalen. Even kijken of er ook al wat schatjes liggen te slapen.

We houden jullie op de hoogte! Tot over een paar uur.

Hartelijke groet,

Meester Kores

Gepubliceerd op 12-10-2017 door Susanne

Categorieën: categorygroep 8

Bekeken: 248 keer

Livingstonelaan 60 | 2803 EL Gouda | 0182-510112 | directie@livingstoneschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten.