naar hoofdpagina

Groepspagina groep 6b

Welkom op de groepspagina van groep 6b.


Bij ons in de klas is iedereen lekker zichzelf. We zijn stuk voor stuk, leuke, lieve, maar soms ook ondeugende kinderen...! ;)
Met elkaar zijn we 1 team en daar horen de juf en meester natuurlijk ook bij. Dit jaar staan we voor een leuke uitdaging: 'Eigen baas' zijn over ons schoolwerk. En we moeten eerlijk zeggen... Dat valt lang niet altijd mee. Op school hebben we het natuurlijk erg naar ons zin, dus we kunnen ons met recht de geluksvogels noemen!
Op deze groepspagina houden we u zo mogelijk op de hoogte van alles wat we leren dit jaar. En dat is een heleboel.

Komt u af en toe eens een kijkje nemen?

Hartelijke groet van groep 6b
 

 

 

Groepsnieuws

Romein in de klas!

Op deze dag kwam er een 'echte Romein' binnenwandelen vanuit het Archeon.
Hij zag er behoorlijk indrukwekkend en afschrikwekkend uit door de wapenrusting die hij aanhad. Hier hebben we overigens van alles over geleerd. Een aantal kinderen mocht een deel van de wapenrusting dragen, zoals u kunt zien op de foto's. Het was een erg boeiende middag. Veel dingen hebben de Romeinen prachtig uitgedacht. Maar over één ding waren we het niet helemaal eens. Een dode, verrotte, gekookte vis als smaakversterker over het eten is echt héél vies! Het is toch niet zo erg om in deze eeuw te leven, ook al moeten we wel naar school :) 20190117_143238[1].jpg 

Categories Groep 6b
Bekeken: 245 keer