naar hoofdpagina

Beste ouders en andere belangstellenden!

 

Van harte welkom op de groepspagina van groep 4a!

We zijn een groep met 23 lieve, gezellige, enthousiaste, leergierige kinderen.

Zij krijgen bijna alle dagen les van juf Eline. Alleen op maandag krijgen ze les van juf Petra.

 

We hopen u regelmatig iets mee te laten beleven van onze tijd op school, door fotoverslagjes op deze pagina. Verder leest u hier stukjes over de OGO thema's of over andere bijzondere gebeurtenissen/vieringen of juist gewoon een opvallend dagelijks dingetje.

 

We wensen u veel plezier bij het lezen en kijken op deze klassenpagina!

 

Groetjes van groep 4a en juf Eline

 Zoeken

ogo

 


In de klas werken we over het thema: dit zijn wij! We leren elkaar goed kennen door spelletjes en opdrachten. In de middag doen we een circuit. Hierbij zijn 6 opdrachten die we in groepjes doen. Elke middag doen we een andere opdracht.

We doen een memory met foto's. We moeten onze babyfoto zoeken bij de foto van nu. Ook lezen we over ogen en oren. Iedereen heeft ogen en oren, maar ze zien er allemaal anders uit. We tekenen een oog of een oor en schrijven de namen van de onderdelen erbij. Een andere opdracht is het tekenen van een zelfportret. Hierbij gebruiken we wascokrijt. Ook tekenen we ons huis van binnen. We moeten goed bedenken wat waar staat om het zo precies mogelijk te tekenen. Er zit ook een knutselopdracht bij: we maken ons eigen geboortekaartje. De laatste opdracht is met de juf. Er is een hele stapel met kaartjes waarop vragen staan. Die bespreken we met elkaar. Denk maar aan vragen al: wat maakt je blij? Waar hoop je op? Wanneer ben je vrienden?

We leren heel veel van en met elkaar. Op de foto's zie je hoe het werken gaat.

Gepubliceerd op 28-09-2017 door Susanne

Categorieën: categoryGroep 4a

Bekeken: 452 keer