naar hoofdpagina

Beste ouders en andere belangstellenden!

 

Van harte welkom op de groepspagina van groep 4a!

We zijn een groep met 23 lieve, gezellige, enthousiaste, leergierige kinderen.

Zij krijgen bijna alle dagen les van juf Eline. Alleen op maandag krijgen ze les van juf Petra.

 

We hopen u regelmatig iets mee te laten beleven van onze tijd op school, door fotoverslagjes op deze pagina. Verder leest u hier stukjes over de OGO thema's of over andere bijzondere gebeurtenissen/vieringen of juist gewoon een opvallend dagelijks dingetje.

 

We wensen u veel plezier bij het lezen en kijken op deze klassenpagina!

 

Groetjes van groep 4a en juf Eline

 Zoeken

 


Vandaag kwam de kunstenaar Gerard Kamphuis in onze klas. Hij vertelde een heel spannend, grappig en gek verhaal. En hij deed ook best wel gek...

Zijn oma hield heel erg van de rommelmarkt. Elke woensdag ging ze erheen. Dan haalde ze allemaal rommeltjes waar je verhalen bij kan bedenken. Op een dag kwam hij in de tuin van zijn oma nog meer rommel tegen. Hij mocht hier eigenlijk niet komen van zijn oma maar toch deed hij het. Hij vond een tas met daarin een kist. Als je de kist opendeed had het de vorm van een vlinder. In de binnenkant zaten zonnebloemen. En als je goed keek, zag je een raar gezicht.

Toen mochten we gaan tekenen. Een gek, raar, grappig, vreemd gezicht. We werkten met oliepastelkrijt en gebruikten heel veel verschillende kleuren. Met dat krijt kon je allemaal grappige dingen doen zoals door elkaar kleuren of uitvegen of vlekken maken of zelfs met zwart erover en dan stukjes weghalen met je nagel. Zo werden de gezichten nog leuker.

Het was super leuk! Gelukkig komt Gerard volgende week weer!

Gepubliceerd op 01-09-2017 door Susanne

Categorieën: categoryGroep 4a

Bekeken: 380 keer